Vivenda Tarragona

DataJuliol 2016
LlocTarragona
CategoriaRurals

Adequar les característiques d’un habitatge al seu entorn és una de les nostres prioritats. Aquesta casa està situada en un singular enclavament de la costa de Tarragona. Els seus propietaris no volien que només fos una casa de platja, buscaven un habitatge per a tot l’any.
Partíem d’una casa construïda als anys seixanta, més semblant, estructuralment parlant, a un convent que a un habitatge actual. Tenia gruixuts murs, finestres petites, habitacions tipus cel·la, i cap encant.

Objectius

Per adaptar-la a les necessitats d’una família de cinc membres, amb possibilitat d’ampliar-, redistribuïm tot el seu interior creant quatre suites. Engrandim la zona d’estar, eliminant l’entrada, el menjador separat i la saleta de la televisió. D’aquesta manera vam crear un gran espai que comunica directament amb el porxo exterior, que es converteix en un saló d’estiu.
Les tonalitats cromàtiques que utilitzem van ser neutres, permetent-nos alguna concessió de color en els tèxtils.
Reutilitzem algun mobiliari que els clients tenien i no volien desprendre com la taula de centre de marbre del saló per la qual vam dissenyar uns peus en ferro.
El paisatgisme va ser definitiu en aquest habitatge per donar-li un aire mediterrani i de relax.