Reforma Apartament

DataJuliol 2009
LlocBarcelona
CategoriaUrbans

Aquest projecte va ser un repte en tots els sentits. Es tractava d’un apartament d’uns 100 m2 d’un reconegut arquitecte de la Ciutat Comtal construït en els anys vuitanta. Tot i ser un espai petit estava molt compartimentat. Els nostres clients, una jove parella, buscaven espais oberts d’usos múltiples. La distribució es va centrar a la zona de saló-menjador-cuina-estudi com a únic espai que es pot dividir mitjançant plafons corredissos. D’altra banda es van crear dues habitacions en suite, amb els seus respectius vestidors i banys.

Objectius

Es van dissenyar unes llibreries a mida en DM, que separen la zona de la sala de l’estudi. Es van projectar espais buscant la funcionalitat i amb molta calidesa, mitjançant una paleta en tons: blanc-trencat, pedres i grisos.
Quant als tèxtils ens vam decantar per fibres naturals com el lli (estores), la seda (cortines) i la llana (catifes).
Com que és un pis molt alt i a tres vents, vam posar una cura extrema en la modulació i optimització de la llum natural.