Pis Sant Gervasi

DataSeptembre 2015
LlocBarcelona
CategoriaUrbans

Amb quina il·lusió vam emprendre la reforma d’aquest habitatge. És la unió d’un antic habitatge de conserges i uns quarts trasters, al barri de Sant Gervasi. El conèixer bé la realitat dels clients ens va facilitar el aconseguir un resultat òptim. Ens submergim en el projecte començant per la pràctica destrucció de l’existent i vam realitzar una distribució adaptada a una família de sis membres. L’habitatge no és convencional pel que fa a espais, ja que era difícil la desaparició de passadissos i es va aconseguir una distribució atípica, no per això falta de calidesa i confort.

Objectius

El nostre afany va ser crear un ambient atemporal, càlid i pràctic. Per a això utilitzem materials nous, textures diverses i un ús del color contrastat. Vam aconseguir una il·luminació transformable, que pugui ser diferent quan es vulgui i que es pugui modular segons les diferents hores del dia. Es van conservar peces de mobiliari d’herència que destaquen dins d’un ambient més contemporani.
L’ús de noves tecnologies i domotització integrada ens va ajudar a aconseguir un plus de comoditat i estalvi energètic.