Pis Bonanova

DataOctubre 2017
LlocBonanova, Barcelona
CategoriaUrbans

Es tracta d’un habitatge d’uns 200m2 situada al barri residencial de Bonanova, Barcelona. Té una disposició tipus pis de l’Eixample, estret i llarg amb un gran passadís i orientat de nord i Sud. La reforma es va realitzar pensant en les necessitats d’una parella sense fills, però que requerien d’espais destinats per als seus diferents quefers.
D’aquesta manera, la distribució es va concebre en tres parts: un ampli dormitori amb estar, vestidor i bany; una zona intermèdia amb estudi, habitació de convidats i bany; i una extensa zona de dia que comprèn cuina, saló menjador i tribuna habilitada com a racó de lectura.

Objectius

Originalment era un habitatge clàssica dels anys 50 que es va transformar fa un parell de décadas.Nos trobem amb elements estructurals i decoratius molt diversos. El nostre objectiu va ser mantenir tot el que d’original existia i incorporar elements decoratius contemporanis per actualitzar-lo al segle XXI.
Per a això ens servim de papers pintats vinílics, tapisseries en tons naturals i diferents tipus d’il·luminació. Unifiquem l’habitatge col·locant un parquet en lames de roure natural, així com un ús unitari del color.
Transformem la distribució del Saló Menjador tenint com a fil conductor una llibreria, que inclou la TV i que es perllonga en moble de menjador. Tot això realitzat en DM per pintar de la mateixa tonalitat que tota la casa.