Apartament Galvany

DataMarç 2017
Lloc Galvany, Barcelona
CategoriaUrbans

El projecte de reforma d’aquest apartament de 60m2 al barri de Galvany va ser molt gratificant. La sintonia amb els clients va ser estupenda des de l’inici i vam aconseguir realitzar-la en molt poc temps. L’habitatge consta de dues zones molt diferenciades. Una, de dia, que inclou saló, menjador, cuina i estudi. I una altra, de nit, on s’ubica l’habitació principal, el vestidor i el bany.

Objectius

Per tal de guanyar amplitud, es van destruir els envans que trituraven tan petit espai, per crear dues zones molt diferenciades. Ambdues, compten amb unes terrasses privatives que vam ajardinar i moblar segons els seus diversos usos. Concebem la cuina com un espai obert i integrat a la resta. Per donar-li calidesa utilitzem papers pintats en tons foscos, fusta de roure per al sòl i colors envoltants en parets i sostres.
La il·luminació és a través de llums, algunes d’elles de recuperació. Únicament utilitzem la il·luminació zenital al vestidor i bany.
Aquest apartament gaudeix de gran lluminositat.